De praktijk

Piet Rouw, Den Haag 1959, noorderling sinds 1979.  Oprichter en eigenaar van HRadviespraktijk-TC. Op het gebied van operationeel, personeels- en projectmanagement heb ik veel ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties. Ik ben HBO geschoold in marketing, vervoersmanagement, projectmanagement en personeelsmanagement. Daarnaast ben ik registertherapeut bij de Nederlandse federatie gezondheidszorg (NFG) en registermediator, tevens family mediator bij de Mediators federatie Nederland. (MfN).

HR-adviespraktijk-TC helpt organisaties en mensen om optimaal te functioneren in hun werk- of leefomgeving. Ieder mens dient zelf verantwoordelijk te zijn of worden voor de vervulling van hun behoeften. Zo kunnen in de bedrijven verzuimbegeleiding, personal coaching en individuele re-integratietrajecten , management en personeelsontwikkeling, training en mediation worden ingezet.  Integriteit, veiligheid en vertrouwen zijn de basisuitgangspunten bij iedere ontmoeting.

Mensen daar draait het om in iedere organisatie. Klein of groot. Ze zijn prachtige creaties. Uniek in denken, doen en handelen.  Menselijke hulpmiddelen in een organisatie zijn van levensbelang. Daarom verdienen ze maximale aandacht en alleen een optimale inzet brengt het beste resultaat. HRadviespraktijk-TC richt zich op de vraag welk rendement er voortgebracht wordt.  Want laten we wel wezen, ook bij de mensen gaat het om ROI, rendement op het geïnvesteerde vermogen.

 

Piet Rouw sprekend