Geef òns uw conflict

Vrijwel elk conflict kent een oplossing. De mediator neemt geen standpunt in, maar helpt partijen hun eigen oplossing te vinden. Geen juridische stellingnames, maar de echte belangen van de partijen staan daarbij voorop. Mediation richt zich vanuit het hier en nu naar de toekomst. Er wordt geen uitspraak van bovenaf opgelegd. De partijen bepalen hun oplossing. Ook wordt de relatie tussen de partijen niet onnodig beschadigd; vaak wordt deze juist weer beter.

Al onze mediators zijn geregistreerd bij:

MfN - Register

Wij hebben deskundigheid op verschillende gebieden. Hierbij kun je denken aan werk- en arbeidsrelaties in de overheid, zorg, handel en industrie en het MKB.

Al onze mediators hebben de specialisatie familiemediation gevolgd waardoor we deskundig zijn in (v)echtscheidingen, conflicten met betrekking tot de erfenis en problemen in gezin en familie.

Ook voor buurtbemiddeling kun je bij ons terecht.

Werkwijze

Mail of bel. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en spreken het vervolg met u door. Hierin bieden wij maatwerk.

Mediation laat zich als volgt omschrijven: Het gezamenlijk oplossen van een geschil met de hulp van een gekwalificeerde conflictbemiddelaar.

Wij leveren onafhankelijkheid, neutraliteit en vertrouwelijkheid.